Unkeldesign Vinter CAL17 – resultat

ÅH altså! Så blev det juleaften, og klokken blev 12! Nu må I gerne dele jeres endelige resultater af dette skønne eventyr

Eventyret er Nøddeknækkeren, af forfatteren E. T. A. Hoffmann. I eventyret skaber den gamle Drosselmeier en Nøddeknækker dukke, til pigen, Marie. Pludselig går det vildt for sig, da mus kommer vrimlende, heriblandt Musekongen, og pludselig ender Marie og Nøddeknækkeren på vilde eventyr sammen, hvor det handler om at overvinde ondskaben.

Dukkerne i CAL’en er Unkeldesigns forestillinger af nogle af karaktererne fra Eventyret, i hæklede versioner. Her er det Nøddeknækkeren, pigen Marie og Musekongen.

 

TUSIND tak for din deltagelse!

Jeg håber at du glæder dig over resultatet – jeg er helt forelsket!

Det har været en fornøjelse, og jeg glæder mig til at se hvad I er endt ud i.

Jeg håber meget på at du fortsat vil følge med. Der kommer løbende nye tiltag og opskrifter fra Unkeldesign.

Følg med både i facebookgruppen, facebooksiden (Unkeldesign), Instagram (@unkeldesign) og på bloggen unkeldesign.wordpress.com

Til sidst vil jeg ønske dig en rigtig glædelig jul ❤ ❤

 

Kærlige Juleønsker fra Mikkel // Unkeldesign

 

Reklamer

Unkeldesign Vinter CAL17

cal_cover

🎄Unkeldesign Vinter CAL17🎄

Endnu engang har Unkeldesign, i samarbejde med Lunds Garn, tryllet med nål og garn, og skabt endnu en eventyrlig CAL.

Fra den 1.-24. december kommer der fra dag til dag en bid af en opskrift, som på magisk vis forvandler sig til det skønneste juleeventyr✨✨✨

Det vil sige at du får din helt egen håndarbejds-julekalender, hvor du hækler i “blinde” 😃

Sæt dig til rette under et varmt tæppe og nyd det 😊
I samarbejde med Lunds Garn er der skabt et kit, som kan gøre det nemmere for dig at deltage. Kittet kan forudbestilles hos Lunds Garn eller i butikken Lunds Garn, Tarupvej 71-73, 5210 Odense NV.

Jeg håber meget at I har lyst til at deltage.

Alle er velkommen til at deltage.

VIGTIG!: Hvis du ønsker at deltage, skal du have læst ALLE anvisningerne som er lavet til denne CAL og følge dem!

(Administrator tager sig den frihed at slette opslag som overskrider anvisningerne og reglerne.)
Der kan deltages både via facebook og instagram (eller begge dele). På facebook kan man deltage i gruppen “Unkeldesign Vinter CAL17” og på instagram med #unkeldesignvintercal17 og tagge @unkeldesign.

vintercal17

Information:

Denne gang følger der IKKE liste af garnmængde og farver. Med det menes der at det HELE er hemmeligt, indtil hver del offentliggøres på bloggen. Du kan forudbestille kittet hos Lunds Garn, så du er helt klar til når CAL’en sættes igang. Det er ikke krav at du bruger kittet, men det gør det en hel del nemmere for dig – hvis du bruger andet garn kan resultet afvige lidt fra designet.
Vær opmærksom på, at vi hækler forskelligt og der vil derfor være forskel i hvor meget garn vi bruger.

Jeg kan desværre ikke give et svar på hvor meget garn der vil være tilbage, men kittet er skabt så der gerne skulle være rigeligt.
Vær også opmærksom på at der i opskriften hækles i spiral og man skal derfor IKKE afslutte hver omgang med 1 km (medmindre andet er nævnt). Hvis man gør dette, vil resultatet afvige fra opskriftens oprindelige design.

 

Hvad skal du bruge?

Scheepjes Catona (kittet købes her)

Hæklenål 2,5 mm.

Fyld

Nål til syning/montering

Saks

Evt. markører

 

CAL’en forløber således:

– CAL’en starter d. 1. december og vil være i form af 24 dele, der tilsammen giver et resultat.

– Kl. 8.00 vil der på følgende datoer blive lagt én del op af CAL’en på bloggen unkeldesign.wordpress.com:

– Der deles hver dag ét smugkig-billede på instagram og facebookgruppen “Unkeldesign Påske CAL17” (Tidspunkt kan variere, men sker som regel om eftermiddagen)

– Der deles ikke billeder af de færdige dele

– Den 24. december (Juleaftensdag) kl. 12 afsluttes CAL’en og her vil Unkeldesign dele et billede af det færdige resultat.

– Størrelserne på delene vil variere og der vil også dukke dele op hvori der kun indgå montering.

– Det vil være muligt at hente delene til og med d. 31. december, hvorefter de vil blive fjernet til fordel for en samlet opskrift.

 

Regler for Unkeldesign Vinter CAL17:

– Der må IKKE deles billeder af resultaterne, før næste del udgives. Dvs. at når del 1 er hæklet færdig, må man først dele et udsnit af et billede af processen når 2. del er udgivet.

– Du må på INTET tidspunkt afsløre for de øvrige deltagere hvad du tror resultatet bliver, eller hvad de forskellige dele er. Det ødelægger det sjove ved at hækle “blindt”.

– Hvis du støder ind i problemer med opskriften, eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at enten spørge de øvrige deltagere om hjælp, uden at afsløre hvad du tror delene er –

eller kontakte Unkeldesign via en facebook-besked fra facebooksiden, besked via instagram eller mail på unkeldesign@gmail.com. Alle beskeder der sendes direkte til Mikkel Beck Hansen via en privatbesked, vil IKKE blive besvaret.

– Har du spørgsmål, må du væbne dig med tålmodighed. Jeg vil besvare alle beskeder, så snart det er muligt.

– Før ALTID en god tone. Vi hygger os med det her 😃

 

Jeg glæder mig meget til at komme i gang og ser rigtig meget frem til at se alle jeres fantastiske resultater 🎄🎄🎄🎄🎄

Resultat Unkeldesign Påske CAL17

Kære alle jer der har deltaget i Unkeldesign Påske CAL17!

Tusind tak for jeres deltagelse! Jeg ser meget frem til at se jeres resultater. Også til alle jer der ikke er blevet færdig endnu. I må starte med at dele jeres resultater frem nu, kl 12. – tag gerne Unkeldesign på Instagram (@unkeldesign #unkeldesignpåskecal17) og Facebook.

Byd Påskeharen Ludvig velkommen! Ludvig er virkelig glad for at være Påskehare. Han har ventet hele sit liv på at det blev hans tur. Før ham var det hans far, farfar, oldefar osv. der stod med det store ansvar, at uddele påskeæg til alverdens børn. Han elsker det!

IMG_7589

Denne CAL har været lidt anderledes end sidst, men ikke mindst lige så vellykket! Tror endda mere. Antallet af medlemmer i Facebook-gruppen et steget kraftigt, og jeg har faktisk fået overraskende få henvendelser vedrørende delene. I har været gode til at hjælpe hinanden, og det har mindsket presset for mig. Så derfor holder jeg ved! Der skal nok komme flere CALs!

 

Det vil være muligt at hente delene til og med d. 21. april, hvorefter de vil blive fjernet til fordel for en samlet opskrift for 25 kr.

Jeg vil gerne give Lunds Garn (www.lundsgarn.dk) en kæmpe stor tak! Tak for det fantastiske samarbejdet om salg af kit og sponsoreret garn hertil m.m.  Garnet til opskriften er Drops Safran og kan købes i webshoppen og i butikken i Odense.
Endnu engang tak! Jeg håber virkelig du har haft det sjovt med denne CAL. 

RIGTIG GOD PÅSKE 🐣🌸🐥

Unkeldesign Vinter CAL16

❄️❄️❄️En eventyrlig vinter❄️❄️❄️

Det bliver en kold eventyrlig december. Men frygt ikke. Denne CAL giver dig mulighed for at sidde under tæppet, med en hæklenål og noget lækkert garn, og fra dag til dag kan du skabe dig noget nyt fra Unkeldesign.

Alle er velkommen til at deltage. Du skal blot kende til de mest basale masker. Hvis der skal bruges andre typer af masker er dette beskrevet i opskriftsdelen.

Der kan deltages både via facebook og instagram (eller begge dele). Jeg har oprettet facebookgruppen kun til dette formål, ved navn “Unkeldesign Vinter CAL16”.

I samarbejde med Lunds Garn er der skabt et kit, som kan gøre det nemmere for dig at deltage. Kittet indeholder garn og sikkerhedsøjne og kan købes fra onsdag d. 23. november på http://www.lundsgarn.dk, og skal nok være dig i hænderne inden 1. december.

Materialer:

Scheepjes Catona 100% merceriseret bomuld

Løbelængde: 50 g = 125 m

200 g hvid – Snow White 106 

50 g beige – English Tea 404

25 g lyseblå – Bluebell 173

25 g sort – Jet Black 110

2 sikkerhedsøjne 10 mm

2 sikkerhedsøjne 5-6 mm

Fyld

Hæklenål str. 2,5

Nål
CAL’en forløber således:

❄️Hver dag fra 1. december til 24. december kl. 9 bliver der lagt én del op af en ny Unkeldesign opskrift, på bloggen unkeldesign.wordpress.com (24. del bliver udgivet d. 23. December) 

❄️Der deles ét sneakpeak billede på instagram og facebookgruppen “Unkeldesign Vinter CAL16”

❄️Dagen efter hver del (fx 1. del, deles d. 2. december), må der postes et billede af fremskridtet på facebookgruppen “Unkeldesign Vinter CAL16”, eller på instagram med #unkeldesignvintercal16

❄️Den 24. december kl. 12 må man begynde at dele resultatet, på samme måde som ovenstående.

❄️Der deles IKKE billeder af de færdige dele, da det er der hvor spændingen ligger

❄️Størrelserne på delene vil variere, og der vil også dukke dele op hvori der kun står om montering.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig via en privatbesked på facebook, instagram eller pr. mail unkeldesign@gmail.com

Færdige, nuværende og kommende projekter

 
 Som I nok har lagt mærke til, er det (endnu engang) ved at være noget tid siden jeg har skrevet et oplæg. Og jeg har altså ikke en god undskyldning for dette. Jeg vil gerne, men jeg glemmer bare, og så får jeg ikke lige skrevet noget. Men nu vil jeg gøre mit bedste for at opdatere jer min. 1 gang om ugen! Ellers kan man også finde mig på Instagram hvor jeg ofte lægger billeder ud😁

Færdige projekter

I sidste indlæg fik jeg fortalt at jeg havde giveaway. Og jeg fandt da en facebook vinder og en Instagram vinder. Der var godt nok mange deltagere, så jeg blev nød til at finde en vinder via. en generator. Den trak et nummer, og fandt en vinder på den måde. Jeg havde tildelt hver deltager et nummer, og ud fra det fandt jeg mine vindere! 😊 

De ønskede begge at få en hæklet Paula med Pilotbriller, så jeg tog fat i hæklenålen og fik lavet to flotte Paul(a) med pilotbriller i hhv. petroleums- og lyseblå. Løbende opskriften, fandt jeg da også ud af hvor der skal ændres lidt i opskriften (ikke noget der har stor betydning for udseende), hvilket jeg lige skal rettet. Men det var meget sjovt at prøve at hækle sin egen opskrift efter lang tid 😊

   

 

Testhæklet
 Derudover har jeg også testhæklet for @littlehappycrochet (littlehappycrochet.dk), denne Angelika 😊 Opskriften kan købes for 25kr hos littlehappycrochet, ved at sende hende en mail på littlehappycrochet@gmail.com

Stor Rita Rhino 

 Jeg fik en forespørgsel på en stor Rita Rhino, så det skulle da lige prøves. Jeg har brugt den samme opskrift, jeg har bare byttet garnet ud med drops paris bomuldsgarn, og hæklenål 3mm, med en 4mm 😊

Hjemmesko 

 Jeg er lige blevet færdig med et par hæklede hjemmesko, til min venindes lillebror. Det er første gang jeg prøver det, så synes faktisk at resultatet blev okay, efter de lige fik en tur i vaskemaskinen og blev filtet 😊 (Og se da lige mine totalt lækre model-agtige ben 😂)

Nuværende projekter

 Jeg har fået lidt bestillinger på div. hæklede ting, men sideløbende det (og mit studie), laver jeg jo rigtig gerne mine egne opskrifter. Så jeg spurgte på min Instagram (@unkeldesign), om hvilke dyr jeg skulle gå igang med. Og det resulterede i en lang liste af dyr – hvoraf jeg har valgt nogle stykker ud. Der er stadig mange, så der er lige en del projekter til den kommende tid 😊

Jeg er nu gået igang med at lave den første i rækken, en flamingo. Som noget nyt har jeg valgt at tegne mine projekter, så jeg har et udgangspunkt 😉  

Der gror hækleopskrifter ud af ørerne.. 😜 

Endnu engang er det lang tid siden jeg har skrevet et blogindlæg. Sådan et rigtigt et. Og det er skam ganske bevidst. Jeg har nemlig holdt lidt ferie fra bloggen og skriveriet. Har mest befundet mig på mit favorit socialt medie, Instagram (det er mig der er @unkeldesign). Lækkert.
Når nu jeg har ferie, og afventer kun svar på om jeg er blevet optaget på studie eller ej, så har jeg fået lidt ekstra tid. Ud over at hygge med venner og familie, så går tiden med….. dadadadam…. Hækling! Og ikke nok med det, så er det faktisk hovedsageligt mine egne kreationer, hvilket der også automatisk popper nogle opskrifter ud af. Jeg kan ikke lade være med det. Hækleopskrifterne gror bare ud af ørerne på mig. Og den afhængighed kommer jo så bare alle i hækletossede mennesker (samme diagnose som jeg selv har) til gode.

Min nyeste opskrift er på Fred the Fox. Jeg var i sommerhus med min mand, og det stod ned i stænger udendørs (det havde været surrealistisk hvis det var indendørs det stod ned i stænger, ikk?), og så kunne jeg jo lige så godt sætte mig til at hækle. Og det endte så ud i en ræv, Fred the Fox. 😁

 

Denne gang gjorde jeg brug af et par frivillige testhæklerer, som har gjort et udsøgt stykke arbejde med at gennemteste opskriften og komme med fejl og rettelser hertil. Det er meget rart at få andre til at afprøve og teste ens opskrift, da man som skaberen gost indimellem kan gå hen og blive blind på sine ting.

Den ene er Vibe Mai (@vibemai). Hun har brugt nål 5 og brugt Drops Paris garn, og resultatet er derfor blevet større, men den fik stadig den ønskede form. Og hendes søn er tydeligt godt tilfreds 😊 

Hun har desuden selv lavet en enormt populær opskrift på en fin skildpadde, som jeg da også lige skulle prøve at lave. Du kan finde hendes opskrift her.

Min anden tester er Marianne (@marianne_hofmann_thomsen). Hun skrev i en kommentar på Instagram, at hun var forholdsvis ny inden for hækling, men hun var frisk på at være tester. Og så tænkte jeg at det skulle hun da have lov til. Dermed kunne jeg også undersøge hvor sværhedsgraden lå, altså om opskriften var nem nok at forstå. Men det lykkedes, og hun fik et rigtig godt resultat 😊

 

Tusind tak for hjælpen til testhæklerne. Tror jeg vil gøre brug af det fremover 😊

Opskriften på Fred the Fox kommer ud på bloggen inden for de næste par dage, efter jeg har fået lavet nogle rettelser 😊